De Berekuyl


Reigershofweg 5 3849 RT Hierden
0341453177 Klik om te bellen

Over De Berekuyl

De Berekuyl is een specialistisch centrum op het gebied van fysiotherapie, lymfoedeem, oncologie, manuele therapie, huidtherapie, hydrotherapie, KISS/KIDD en dry needling. Sinds 2011 is De Berekuyl pluspraktijk voor de volgende zorgverzekeraars: Achmea, CZ, Menzis en De Friesland.

Naast de verschillende therapieën die de De Berekuyl biedt, is er ook een opleidingscentrum voor fysiotherapeuten. Wij zijn trots als kenniscentrum te fungeren voor alle afgestudeerden aan onze opleidingen. U kunt daarom ook bij ons terecht voor consulten en second opinions op het gebied van lymfologie en oncologie maar ook voor specifieke manueel therapeutische indicaties of kinder/baby consulten.

Daarnaast is er een winkel, waar uitsluitend op afspraak diverse producten op het gebied van lymfoedeem, borstprotheses en lingerie/badkleding voor prothesedraagsters zijn te verkrijgen. U kunt ook een kijkje nemen op onze webshop en online producten bestellen.

De Berekuyl is vanaf mei 2003 gevestigd in Hierden en beschikt sinds september over 7 behandelkamers, een goed uitgeruste oefenzaal met rolstoel toegankelijke apparatuur en een verwarmd buiten zwembad inclusief kleedruimte.

Foto's

buiten

De Berekuyl in het kort

Specialisaties

Fysiotherapie
Groepsoefentherapie
Manuele Therapie
Manuele therapie bij kinderen
Medisch sporten
Oedeemfysiotherapie

Vergoeding door de meeste verzekeringsmaatschappijen

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

De Berekuyl


Reigershofweg 5 3849 RT Hierden
0341453177 Klik om te bellen