Kinemar


Valkenburgerstraat 188E 1011 NC Amsterdam
06 21952495 Klik om te bellen

Holistische behandeling
Meer dan 25 jaar ervaring in de manuele therapie
Integratie van verschillende manuele therapieën

Over Kinemar

Kinemar biedt een holistische behandeling van klachten zoals pijn bij bewegen.
Een holistische fysiotherapeut of manueeltherapeut kijkt hierbij naar de gehele mens en niet alleen naar de plek waar de pijn zit.
Dat is eigenlijk ook voor de hand liggend want bij bewegen is het gehele menselijk lichaam als eenheid actief. Behandeling en herstel richt zich daarom op een groter gebied van het lichaam dan alleen de plek van de pijn. Hierdoor wordt ook de oorzaak van de klachten behandeld en niet alleen de symptomen zoals pijn of stijfheid.

Achtergrond: waarom holistische manuele therapie?
Het belangrijkste kenmerk van het lichaam is wel VERBINDING. Spieren, botten, zenuwen plus hersenen, bloedvaten, organen zijn allemaal direct of indirect met elkaar verbonden via bindweefsel, ook fascia of fascie genoemd. Het lichaam is een geheel en daarom is het niet snel uit balans te brengen: het kan tegen een stootje. Met uit balans brengen bedoel ik blessures of ziekte. Door al die verbindingen kan het lichaam zich herstellen of compenseren mocht herstel (nog) niet mogelijk zijn.
Een holistische behandeling van de blessure of ziekte maakt gebruik van dat netwerk aan verbindingen in het lichaam.

Therapie
Met mijn therapie wil ik het beste van twee werelden bieden: meer dan 25 jaar kennis en ervaring in de fysiotherapie en manuele therapie plus de meer holistische therapieën en geneeswijzen: bindweefselmassage en structural bodywork.

Ieder mens is uniek, uw behandeling dus ook

Specialisaties

Fascia therapie
Fysiotherapie
Manuele Therapie
Revalidatie

Team

Onze locatie

Kinemar


Valkenburgerstraat 188E 1011 NC Amsterdam
06 21952495 Klik om te bellen