Terug

Rug gekraakt en al 1 1/2 jr. kanik alleen op een eetstoel zitten, wat nu?

Triest

Beste Deskundigen,

 

In oktober 2009 was iemand zo aardig om mij van mijn nekklachten af te helpen, hij zou mij wel even kraken, dat gebeurde met volle kracht met een wig midden op mijn rug, ik was erg gespannen en met het kraken was ik even helemaal van de wereld, er knapte iets, ook het gezegde gelijk met het kraken, ik ben toch veel sterker dan jou omdat ik me verzette (bang voor het geen er komen gaat), vanaf die tijd heb ik altijd rugpijn achter/onder mijn linker schouderblad met uitstraling en ook kan ik nooit meer op een gewone bank of stoel zitten alleen op een harde kaarsrechte eetstoel en heb een 50 cm zithoogte bank moeten aanschaffen, voel me soms een wrak als ik ook maar iets doe waarmee ik mijn rug repeterend moet bewegen, zwaar beuren of lang voorover moet buigen.

 

Er zijn foto's gemaakt deze week...niets te zien..., ben 5 mei 2010 al naar en manuele therapeut geweest, zij zei dat mijn wervel en/of weefsel er omheen een soort trauma had opgelopen, dus ik verwachtte dat dit zou slijten.

 

Het is zo deprimerend om eeuwig kaarsrechtop te moeten zitten, een aangepastte stoel via een ergonoom kreeg ik al op mijn werk, kan het dat er een zenuw beschadigd is en zo ja is dit op een scan te zien wat mij deze week werd aangeraden door vrienden?

 

Diegene die me "kraakte" bedoelde het goed maar ik had beter naar een erkende therapeut kunnen gaan, ja dit was dom.

Help svp zodat ik erkenning kan krijgen en om een scan kan vragen.

 

Dank U voor Uw tijd en antwoord,

Vriendelijke groet Triest


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Inderdaad, dit is inderdaad erg sneu, Had degene die u even KRAAKTE niet even een uitgebreid verhaal van u kunnnen opnemen, gevolgd door een bewegingsonderzoek. Had u voor die tijd misschien een ongeluk gehad?

 

Meestal wordt voordat iemand door een manueel therapeut gekraakt wordt met de betreffende wervel bewogen om een indruk te krijgen van de kwaliteit van deze wervel. Weet niet hoe dit bij u gebeurd is.

 

Meestal is er toch wel wat aan te doen, om in ieder geval uw functioneren te verbeteren , denk aan een tapevariant bv MTC

 

Theo Broers