Terug

Rugklachten uitstraling naar been

sandy

Ik ben 3 jaar geleden gevallen met de fiets. Kon toen bijna niet lopen van pijn in mijn rug en uitstraling naar mijn rechterkuit en heb toen bijna 9 maanden therapie gehad. Dit ging iets beter, maar ben nooit vrij geweest van pijn. Ik dacht zelf, ik moet er maar mee leven, maar nu sinds april heb ik weer erg veel last. Ik heb continu pijn in mijn onderrug en aan beide kanten uitstraling (doof gevoel) naar rechterkuit en linkerbeen tot aan mijn knie.

Ik ben toen naar een chiropractor gegaan, want ik wist ook niet meer wat ik moest doen. Maar het is allemaal nog niet veel beter, wel iets soepeler allemaal, maar dan houd het ook op. De chiropractor adviseerde om ook weer therapie erbij te doen en ben nu 12 keer bij de therapie geweest, maar het wordt daar alleen maar erger van.

Ik weet het echt niet meer. De chiropractor zegt dat ik dus een hernia heb, ben ook in het ziekenhuis geweest voor foto's. De eerste therapeut constateerde dat ook, maar alles wat ik onderneem helpt niet. Word er toch wel radeloos van, altijd met die pijn te lopen. Ik kan ook erg weinig doen, maar 1 ding per dag. Dan bedoel ik bv ramen lappen of stofzuigen.

 

Wat kan ik nog doen en wat adviseert u mij?

 

Hartelijk dank.


3 Antwoorden

Antwoord van FysioVoorne

Allereerst zou ik u adviseren een afspraak te maken bij ons zodat wij middels een screening kunnen uitmaken of er een indicatie is voor manuele therapie.

Deze chronische a-specifieke rugklacht vraagt om meer informatie dan hierboven.

Wij zouden u zeer tekort doen op basis van deze gegevens u een advies te geven.

U kunt bij onze assistente een afspraak maken op 0181-484525.


Antwoord van Spine

Kijk voor meer informatie op www.spine-care.nl of op www.hubercentrum.nl


Antwoord van Akkerman Manuele Therapie ES®

Behandeling met MAnuele therapie E.S.® zal snel duidelijk maken of het zinvol is om te behandelen. Binnen 3 keer moet er verbetering merkbaar zijn, Andsers stopt de therapeut met de behandeling. Beoordeling van het probleem is echter alleen mogelijk na onderzoek. Zie voor adressen www.manueeltherapeuten.nl en maak een afspraak met een gecertificeerde therapeut.